Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

"Πρόσωπα και ιστορίες..."


Οι μαθητές του 1ου τμήματος της Α΄  Λυκείου του σχολείου μας συμμετείχαν στο εγκεκριμένο πρόγραμμα του υπουργείου Παιδείας, που υλοποίησαν τα ΚΕ.ΣΥΠ. Θέρμης & Θερμαϊκού με τη συνεργασία  των σχολικών συμβούλων των Φιλολόγων, με θέμα:  
«Πρόσωπα και Ιστορίες: προσωπικότητες των επιστημών και του πολιτισμού ως πρότυπα έμπνευσης, ζωής και σταδιοδρομίας».Ομάδα μαθητών μας παρουσίασε την εργασία τους σε ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΕΠΑΛ Καλαμαριάς στις 8 Μαΐου 2017, παρουσία εκπροσώπων σχολείων της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, των σχολικών συμβούλων και των υπευθύνων των ΚΕ.ΣΥΠ. Θέρμης & Θερμαϊκού.

Σκοπός του προγράμματος ήταν η διερεύνηση από τους/τις μαθητές/τριες  και η μελέτη προσωπικοτήτων από τον ελληνικό και τον παγκόσμιο χώρο των επιστημόνων και του πολιτισμού, που χαρακτηρίζονται από σεβασμό στις πνευματικές και ανθρωπιστικές αξίες, προκειμένου να λειτουργήσουν ως κίνητρα δράσης και προόδου και ως πρότυπα αυτοβελτίωσης, τα οποία θα συμβάλουν στη διαμόρφωση προσωπικοτήτων με στέρεες ηθικές αρχές, αξίες και ιδανικά και ισχυρή αυτοαντίληψη.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...